Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

09 Жовтень 2021

Селекторна нарада щодо забезпечення бюджетних установ природним газом під головування Міністра Мінрегіону О.Чернишова

За наслідками селекторної наради щодо забезпечення бюджетних установ природним газом під головування Міністра Мінрегіону О.Чернишова (08.10.2021):
Щодо постачання природного газу бюджетним установам:

  1. НАК «Нафтогаз України» підготував та передав до КМУ розроблені типові договори на постачання природного газу. Ці договори повинні бути затверджені КМУ до понеділка.
  2. До 15.00 11 жовтня регіональні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій ОДА повинні ухвалити рішення про надзвичайну ситуацію в регіоні.
  3. На підставі ухвалених комісіями рішень, органи місцевого самоврядування отримують право за переговорною процедурою укласти договори з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг».
  4. ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» обіцяє з вівторка 12 жовтня почати укладати договори на постачання природного газу з бюджетними установами.
  5. Якщо бюджетні установи мають укладені договори на постачання природного газу з іншими постачальниками, для укладення договору з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» вони їх можуть розірвати з аргументацію про зниження ціни на природний газ.
    Щодо постачання природного газу ТКЕ для опалення бюджетних установ:
  6. Щодо НАК «Нафтогаз України» підготував та планує до понеділка передати КМУ розроблені типові додаткові угоди до укладених з підприємствами ТКЕ договорів постачання природного газу, яким буде передбачено окремих обсяг природного газу для опалення бюджетних установ за ціною 16,8 грн/м. куб.