Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

08 Жовтень 2021

З Днем юриста!

 Шановні юристи!

Вітаю вас із професійним святом – Днем юриста! Запорукою втілення верховенства права у справі розбудови демократичної держави та реалізації конституційних прав і свобод громадян є саме ваш професіоналізм, усвідомлене почуття справедливості, принциповість і наполегливість. Праця правознавця завжди в пошані, вона визнана суспільством. Ви щоденно стикаючись з найрізноманітнішими проблемами, твердо стоїте на позиціях підвищення правової культури українських громадян різних верств населення. Відповідальність вашої роботи постійно зростає, стає більш вагомою і значимою.

Бажаю, щоб життєві негаразди не похитнули вашу принциповість, адже для юриста пріоритетною є відповідальність перед самим собою, професійних успіхів вам та нових досягнень, зважених рішень і витримки у складних ситуаціях. Нехай ваші професійні зусилля завжди винагороджуються повагою і довірою людей. Благополуччя вам, щастя, міцного здоров’я та родинного добробуту на довгі роки!

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА