Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Жовтень 2021

Зустріч по проекту «Реконструкція системи зовнішнього освітлення в м.Андрушівка Житомирської області»

Сьогодні відбулася перед-контрактна зустріч групи реалізації проєкту «Реконструкція системи зовнішнього освітлення в м.Андрушівка Житомирської області» за участю міського голови Галини Білецької з представником  СПКА ТОВ «ЛАЙТ ЕНЕРДЖІ СИСТЕМС» з ТОВ «ЕЛЬНАТ» (Олександр Капуста) та консультантами компанії ГАРДЕ (Анатолій Дерев’янко та Анастасія Долежал).

Під час проведення перед-контрактної зустрічі Анастасія Долежал ознайомила присутніх в онлайн форматі з умовами контрактної угоди та процедурою погодження з НЕФКО перед підписанням. Також презентувала покроковий план реалізації проєкту.

Технічний експерт з питань системи вуличного освітлення, Анатолій Дерев’янко, поінформував про важливість відповідності матеріалів і обладнання тим, що запропоновані на тендері, технічну документацію на матеріали і обладнання. Ознайомив з етапами формування актів поставки матеріалів і виконаних робіт, інформування Консультанта.

Олександр Капуста ознайомив присутніх з планами підприємства по реалізації проєкта, визначив основні часові рамки проведення робіт.

Зацікавлені учасники задавали питання, які у них виникли під час обговорення подальших кроків реалізації проєкту та підписання контрактної угоди. Замовником були надані змістовні роз’яснення щодо заданих питань.