Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

20 Вересень 2021

Захід ГО “Лікарі без кордонів”

20.09.21 року в приміщенні Андрушівської міської ради було проведено захід ГО «Лікарі без кордонів» Під час заходу під назвою « Туберкульоз для осіб з груп ризику»  доповідачі – супервайзер команди по підтримці пацієнтів Сидорчук Ольга, медсестра Антипенко Анна, медбрат Вовкогон Олександр розповіли присутнім основні симптоми даної хвороби, шляхи передачі, фактори, які сприяють виникненню захворювання та наголосили, що в разі виявлення хоча б деяких симптомів необхідно терміново звернутися до лікаря.

Даний захід мав на меті ознайомлення клієнтів районного сектору ФДУ «Центр пробації» в Житомирській області  з даним захворюванням.

Також  клієнтам пробації були вручені інформаційні буклети та анкети для самоконтролю, в яких відповівши на декілька запитань вони мали змогу оцінити свій ризик захворювання туберкульозом.