Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Вересень 2021

Відбулося засідання конкурсної комісії

Рішенням одинадцятої сесії Андрушівської міської ради  восьмого скликання від 18.08.2021 №3 «Про оголошення  конкурсу на заміщення вакантних посад  керівників комунальних закладів загальної середньої освіти» оголошено конкурс на заміщення вакантних посад  керівників Антопільської гімназії та Яроповицького ліцею Андрушівської міської ради та затверджено персональний склад  конкурсної комісії з проведення  конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти в кількості 6 (шести) чоловік.

14 вересня 2021 року відбулося засідання конкурсної комісії з проведення  конкурсу на заміщення  вакантних посад керівників закладів  загальної середньої освіти Андрушівської міської ради Бердичівського району Житомирської області.

Членами конкурсної комісії здійснювалась перевірка поданих учасниками  документів шляхом особистого перегляду кожного документу.

На підставі абзаців сьомого, восьмого частини шостої статті 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту» (подання учасником документів не в повному обсязі або після завершення строків його подання) комісією прийнято рішення про  не допущення до участі у конкурсі на заміщення вакантних посад директорів Антопільської гімназії, Яроповицького ліцею жодного кандидата.

На підставі абзацу третього частини десятої статті 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту» комісія визнала  конкурс на заміщення вакантних посад керівників вказаних вище закладів освіти таким, що не відбувся.