Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

11 Вересень 2021

З Днем фізичної культури та спорту

Шановні ветерани спорту, тренери, вчителі фізичної культури, спортсмени та активісти спорту громади!

Від щирого серця вітаю Вас з Днем фізичної культури і спорту!

Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості: вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, шляхетність та ефективну співпрацю в команді.

Приємно, що ряди прихильників фізичної культури і спорту в нашій громаді невпинно зростають і стають запорукою гармонійного розвитку особистості. 

Висловлюю глибоку вдячність вам, шановні спортсмени, тренери та наставники, за примноження спортивної слави країни та Андрушівської громади. Нехай успіх та перемога стануть вірними супутниками вашого повсякденного життя!

Бажаю усім  тренерам, спортсменам та їхнім родинам добробуту, щастя, наснаги, олімпійського завзяття, рекордних спортивних та особистих досягнень!

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА