Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Вересень 2021

День знань – особливе свято!

Сьогодні з нагоди нового навчального року та Дня знань на урочисту лінійку до Городківського ліцею і Малоп’ятигірської гімназії завітали міський голова Галина Білецька та керуючий справами виконавчого комітету міської ради Святослав Михайловський.

З теплими словами звернулася до присутніх Галина Іванівна і побажала учням безмежної жаги до знань, міцного здоров’я та щасливої долі, а також провести навчальний рік цікаво та плідно, зустріти щирих і надійних друзів, а згодом – здійснити свої мрії, досягти поставленої мети у житті. 

Під час урочистого заходу міський голова Галина Білецька вручила свідоцтво Почесного громадянина Андрушівської міської територіальної громади Маковецькій Тамарі Михайлівні за видатні заслуги, особистий внесок у розвиток сфери освіти Андрушівщини.

На святкові заходи до інших навчальних закладів Андрушівської громади завітали керівники та представники міської ради, де звучали побажання гарного настрою на весь навчальний рік, блискучих успіхів, цікавого дозвілля, якісних знань і особистих досягнень.