Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Серпень 2021

Відкриття пам’ятника Захисникам України учасникам АТО/ООС

Друзі! Нарешті це здійснилось! 22 серпня 2021 року ми відкрили пам’ятник Захисникам України.

З 2015 року АТОвці, не байдужі громадяни добивались увічнити пам’ять героям АТО/ООС, що поклали своє життя за Україну.

Було безліч обіцянок і «співпраці» та «взаємодії»… На жаль, багато гарних і правильних слів і мінімум роботи.

Голова міської ради Галина Білецька та голова ГО «СВАРГО» Ігор Маліновський пообіцяли пам’ятник пам’яті загиблим воїнам до Дня Незалежності.

Мало хто вірив, що це можливо… Песимісти розповідали про обсяги робіт, про недостатність коштів, а реалісти перераховували свої кревно зароблені на благодійність і брали в руки лопати та йшли на благоустрій парку.

Завдяки вам, завдяки вашій вірі та праці неможливе стало реальністю!

Ми маємо пам’ятник Героям, що боронили і боронять нашу Батьківщину. Тим, хто поклав своє життя на плаху незалежності, тим, хто по закінченню служби пішов працювати і розбудовує нашу Україну.

Дякуємо депутатам Андрушівської міської ради, що своїм рішенням підтримали побудову пам’ятника, дякуємо Народному депутату України Богдану Кицаку за значний матеріальний внесок, дякуємо бюджетникам, що перерахували свій одноденний заробіток, дякуємо благодійникам, що не пожаліли коштів та сили для здійснення цієї світлої мрії!

Дякуємо всім, хто був з нами і пліч о пліч йшли до здійснення цієї світлої цілі!