Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

18 Серпень 2021

Засідання постійної комісії

18 серпня 2021 року відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики (Паламар С.І. – голова комісії).

Постійна комісія опрацювала низку проєктів рішень, а саме про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників комунальних закладів загальної середньої освіти, внесення змін до рішення другої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.12.2020 №5 «Про зміну типу та найменування, затвердження статутів загальноосвітніх закладів та закладів дошкільної освіти Андрушівської міської ради у новій редакції», внесення змін до рішення восьмої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 28.05.2021 №14 «Про ліквідацію Любимівської гімназії Андрушівської міської ради», затвердження Положення про проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Андрушівський інклюзивно-ресурсний центр» Андрушівської міської ради, затвердження Статуту комунальної установи «Андрушівський інклюзивно-ресурсний центр» Андрушівської міської ради, внесення змін до Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги мешканцям Андрушівської міської територіальної громади.

Після обговорення проєктів рішень, члени комісії вирішили винести питання на розгляд одинадцятої сесії міської ради.