Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Серпень 2021

Засідання постійних комісій

16 серпня 2021 року депутати міської ради працювали у постійних комісіях над питаннями порядку денного, які запропоновані на розгляд одинадцятої сесії міської ради.

На даних засіданнях розглядалися низка важливих питань, зокрема: про внесення змін до рішення п’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 26.02.2021 №12 «Про Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств Андрушівської міської ради»; затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради за II квартал 2021 року; внесення змін до фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради на 2021 рік; внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2021 рік; виплату міському голові; стан законності на території, піднаглядній Бердичівській окружній прокуратурі; утворення старостинських округів на території Андрушівської міської територіальної громади; присвоєння рангів старостам; надання дозволу Андрушівському міському центру розвитку дитини «Дюймовочка» на виготовлення проєктно-кошторисної документації на проведення термосанації будівлі; внесення змін до рішення восьмої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 28.05.2021 №2 «Про прийняття пішохідного мосту у комунальну власність Андрушівської міської ради та передачу його на баланс комунального підприємства Андрушівської міської ради «Комсервіс»; внесення змін до рішення шостої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 26.03.2021 № 8 «Про надання згоди на прийняття майна»; земельні питання.