Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

08 Серпень 2021

День села Нехворощ

7 серпня духмяним короваєм, який є символом гостинності, миру, злагоди та родинного тепла,  Нехворощ радо зустрічав гостей на святкуванні Дня села.

На свято завітали міський голова Галина Білецька та керуючий справами виконавчого комітету міської ради Святослав Михайловський.

Зі щирими привітаннями до жителів звернулася міський голова Галина Білецька відзначивши, що мешканці села є прикладом згуртованості, відданості та любові до рідної землі, уміння об’єднуватись заради  спільних справ, побажала злагоди, добробуту і процвітання, родинного тепла та щастя кожній родині, а також вручила Подяки Андрушівської міської ради за активну громадську позицію та значний внесок у розвиток населеного пункту.

Присутні насолоджувалися святковим концертом. Неперевершені емоції дарували співочі колективи громади, а особливо з великим творчим натхненням демонструвало свої вміння молоде покоління. Після закінчення концертної програми частували всіх бажаючих безкоштовними стравами. Найменших відвідувачів свята порадували різноманітними розвагами, атракціонами та іншими неочікуваними сюрпризами.