Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

07 Серпень 2021

Святкування Дня села Городківка

6 серпня в Будинку культури села Городківка відбулося урочисте святкування Дня села. Цей чудовий день об’єднав людей різного віку. Щоб переглянути концертну програму, відпочити, поспілкуватися та гарно провести час, зійшлися майже всі жителі села.

Цьогоріч на свято завітали міський голова Галина Білецька та керуючий справами виконавчого комітету міської ради Святослав Михайловський.

Галина Іванівна вручила грамоти найактивнішим жителям села та зазначила, що саме спільними зусиллями створюється його неповторний образ, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи села – перш за все успіхи його жителів. Побажала всім розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді.

Із теплими словами до своїх односельців звернувся староста села Віталій Сокол. Вітаючи присутніх Віталій Федорович подякував усім тим, хто бере активну участь у житті села та  відзначив багатьох жителів, вручивши цінні подарунки.

Гарний настрій всім глядачам дарувала талановита молодь села та аматорські колективи.

Після святкового концерту присутніх частували духмяним та смачним короваєм.

Малеча гарно проводила час на дитячій галявині, де працювали різні атракціони. 

         Перебуваючи у Городківці міський голова відвідала сім’ю загиблого учасника АТО Віктора Коренівського. Галина Іванівна поцікавилася проблемами та висловила подяку батькам за їх самовідданість у вихованні сина-героя.