Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

07 Серпень 2021

Працівників ветеринарної медицини привітали з професійним святом

У другу неділю серпня працівники ветеринарної медицини України відзначатимуть професійне свято.

Напередодні професійного свята ветеринарні працівники приймали вітання, слова шани і подяки від керівництва громади.

Звертаючись до присутніх, міський голова Галина Білецька відзначила важливу роль ветеринарної галузі, оскільки це складна та відповідальна справа, яка вимагає щоденного та сумлінного виконання і не завжди помітна стороннім. Саме завдяки роботі ветеринарів охороняється територія громади від занесення збудників інфекційних хвороб тварин, проводиться профілактика, ведеться державний нагляд за якістю та безпекою продукції тваринного і рослинного походження. Подякувала усім за професіоналізм, сумлінну роботу та побажала усіляких гараздів.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини кращих представників галузі було нагороджено грамотами Андрушівської міської ради.

Для всіх присутніх звучали музичні привітання від народного аматорського ансамблю троїстих музик «Веселі музики» Андрушівського міського Будинку культури, які подарували присутнім незабутні емоції та гарний настрій.

Шановні працівники ветеринарної медицини, нехай благословенними будуть ваші дороги, нехай завжди супроводжують успіхи, радують друзі, колеги, надихають нові справи, окриляє любов, зігріває родинне тепло! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю. Хай усе добре, зроблене з душею і натхненням, повертається до Вас сторицею!