Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Липень 2021

Оголошення. Продаж гаража.

Управління забезпечення реалізації повноважень у Житомирській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях повідомляє про продаж на аукціоні з умовами – окремого майна – нежитлової будівлі гаража загальною площею 93,5 кв.м., за адресою Житомирська область, м.Андрушівка, вул. Воб’яна, 13а. Балансоутримувач – Бердичівська районна державна адміністрація.

Електронною торговою системою оголошено аукціон з умовами на 06 серпня 2021 року. Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні до 05 серпня 2021 року (включно). Стартова ціна об’єкта становить 95373 грн без ПДВ.

Ознайомитись з об’єктом, умовами продажу, а також взяти участь в аукціоні можна, перейшовши за посиланням: https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2021-07-07-000044-2.