Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

21 Липень 2021

Засідання постійних комісій

У ході підготовки до десятої сесії, відбулося засідання трьох постійних комісій Андрушівської міської ради:  комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів; комісія з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики; комісія з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин.

Засідання супроводжувалися активним обговоренням проєктів рішень порядку денного, зокрема: внесення змін до Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2021 рік, до фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», до Комплексної програми соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів та незахищених верств населення на 2021-2022 роки, до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2021 рік, до рішення дев’ятої сесії восьмого скликання від 25.06.2021 №4 «Про затвердження положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Андрушівської міської ради»; погодження на ліквідацію фельдшерського пункту в с.Гарапівка, на реорганізації амбулаторії загальної практики сімейної медицини с.Нехворощ; затвердження актів прийому-передачі, списання майна Любимівської гімназії; земельні питання та інші. За рішеннями комісій всі питання  рекомендовано винести на розгляд чергової сесії міської ради.