Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

14 Липень 2021

Профорієнтаційна акція «Знавець професій» в КП ДОЗ «Чайка»

Літо триває і продовжує дарувати гарний настрій, позитивні емоції дітлахам, які знаходяться на відпочинку. Літо для школярів – це розрядка напруги, це пора зміцнення здоров’я, повноцінного фізичного розвитку, зміцнення імунітету. Тепле сонечко, чисте повітря, гарний настрій, позитивні емоції – головні фактори, які сприяють повноцінному відпочинку дітей.

Вже стало доброю традицією з початком літніх канікул проводити профорієнтаційну роботу в дитячих оздоровчих таборах.

В рамках проведення профорієнтаційної акції «Знавець професій», 13 липня 2021 р. у Андрушівському дитячому оздоровчому закладі «Чайка» фахівцем з профорієнтації Андрушівської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості проведено захід з використанням ігор, інтерактивних вправ, конкурсів та розваг.

Метою зустрічі фахівця Алли Горкун зі школярами було: розширення поінформованості дітей про світ професій; надання профорієнтаційної допомоги у свідомому професійному самовизначенні через пізнавально-розважальні форми профорієнтаційної роботи; сприяння розвитку у дітей спрямованості на самопізнання і власну активність, як основи професійного самовизначення; популяризації професій, які є актуальними на ринку праці; формування в школярів свідомого ставлення до вибору майбутньої професії.

В таборі відпочивають та оздоровлюються 105 дітей різної вікової категорії  з різних районів Житомирської області. 

Саме через ігри та конкурси діти найкраще розширюють світогляд про світ професій, тому фахівці центру зайнятості впевнені, що дана зустріч – це ще один крок до правильного вибору професії в майбутньому. Сподіваємося, що й надалі такі зустрічі будуть цікавими, бажаними та приємними.