Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

02 Липень 2021

Робоча зустріч із власниками кафе та розважальних закладів

2-го липня відбулася робоча зустріч міського голови Галини Білецької із власниками кафе та розважальних закладів на території Андрушівської міської ради.

Галина Іванівна наголосила про відповідальність, яка передбачена за продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів особам до 18 років. 

Про забезпечення правопорядку під час  роботи розважальних закладів звернулася начальник сектору реагування патрульної поліції відділу поліцейської діяльності №1 Бердичівського районного відділу поліції ГУНП в Житомирській області лейтенант поліції Ольга Боброва.

 Начальник Андрушівського управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області Ірина Радчук підняла питання про дотримання санітарно-епідеміологічних норм під час приготування страв, проведення медичного огляду.

Також на зустрічі розглядалися питання щодо режиму роботи розважальних закладів, дотримання правил пожежної безпеки та питання виїзду кафе під час святкових заходів, які проводяться у парку міста. Міським головою було надано ряд доручень, щодо покращення роботи у кафе та розважальних закладах.