Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

30 Червень 2021

Нарада зі старостами та діловодами Андрушівської міської ради

30-го червня керуючий справами виконавчого комітету міської ради провів нараду зі старостами та діловодами Андрушівської міської ради за участю заступників міського голови та начальників відділів міської ради.

На порядку денному було розглянуто 5 питань. Зокрема про порядок виявлення та обліку безхазяйного майна на території населених пунктів громади; захист прав та законних інтересів дітей, що проживають в населених пунктах громади; порядок здійснення прийому громадян та документів громадян щодо всіх видів державних соціальних допомог; надання інформації щодо осіб, визнаних судом недієздатними та їх опікунів і піклувальників, що проживають на території населених пунктів громади; внесення змін в облікові записи Погосподарських книг.