Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

25 Червень 2021

Відбулася дев’ята сесія міської ради восьмого скликання

25 червня відбулася дев’ята сесія Андрушівської міської ради восьмого скликання.

Депутати міської ради затвердили ставки місцевих податків та зборів на території населених пунктів Андрушівської міської територіальної громади на 2022 рік та Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Андрушівської міської ради.

Внесено зміни до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2021 рік; Плану діяльності з підготовки регуляторних актів на 2021 рік та Комплексної програми соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів та незахищених верств населення на 2021-2022 роки.

Депутати погодили припинення діяльності комунального позашкільного навчального закладу «Андрушівська станція юних техніків» Андрушівської міської ради шляхом ліквідації у зв’язку з подвійною реєстрацією.

Також було погоджено план роботи Андрушівської міської ради на друге півріччя 2021 року та одноголосно підтримано рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин Андрушівської міської територіальної громади». На розгляд сесії також було внесено ряд земельних та інших питань по яких прийняті відповідні рішення.