Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

18 Червень 2021

Відбувся святковий концерт «Уклін служителям добра і милосердя»

У третю неділю червня Україна відзначатиме День медичного працівника – професійне свято тих, хто присвятив себе благородній справі – турботі про життя і здоров’я людини. Тож напередодні свята, 17 червня 2021 року, у Андрушівському міському Будинку культури  відбулися урочистості, присвячені Дню медичного працівника. 

Щирі побажання миру, достатку і професійного зростання, висловила Галина Білецька: «Приємно усвідомлювати, що медичні працівники нашої громади, навіть в непростих умовах сьогодення, намагаються працювати якісно, не знижувати обсягів і якості медичної допомоги. У ваших руках – складна і відповідальна справа. Допомога лікарів, медсестер, лаборантів, санітарів – безцінна. Ви – команда професіоналів, якими пишається Андрушівщина. Сподіваємося, що ви й надалі з високою відповідальністю та сумлінням виконуватимете поставлені перед вами завдання, дбатимете про нові професійні здобутки, а ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю суспільства». Галина Іванівна та керівники медустанов вручили грамоти і  грошові винагороди за сумлінну працю, добросовісне виконання  функціональних обов’язків та з нагоди відзначення професійного свята – Дня медичного працівника. 

З привітанням до всіх присутніх медичних працівників звернулася голова громадської організації «Андрушівська міська організація ветеранів війни та праці» Катерина Вербицька, також нагородивши грамотами за сумлінну багаторічну працю та відданість своїй професії ветеранів  медичної галузі. Для всіх присутніх на святковому заході після урочистої частини був представлений святковий концерт, підготовлений працівниками Будинку культури та вихованцями Андрушівської школи мистецтв ім. М.Максименка, даруючи присутнім незабутні емоції та гарний настрій.