Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

10 Червень 2021

Нарада з директорами закладів загальної середньої освіти та дошкільних навчальних закладів

9-го червня відбулася нарада з директорами закладів загальної середньої освіти та дошкільних навчальних закладів Андрушівської міської ради, яку провів заступник міського  голови  Сергій   Демченко.

Розпочав нараду Сергій Дмитрович з висвітлення питання щодо завершення 2020-2021 навчального року. Основне питання, яке обговорювалося за участю керівників навчальних та дошкільних закладів стосувалось питань підготовки до нового навчального року.

Провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Олена Сапожко надала роз’яснення щодо організації обліку дітей віком від 0 до 6 років та оздоровлення дітей дошкільного віку в літній період.

Начальник відділу освіти,  молоді та спорту  Світлана Рудюк  розповіла про трансформацію мережі закладів загальної середньої освіти. За результатами наради було надано ряд відповідних доручень.