Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

26 Травень 2021

Засідання постійних комісій

25 травня 2020 року, напередодні сесії міської ради відбулися засідання постійних комісій міської ради.

Постійна комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Ткаченко Д.В.) заслухала звіти про виконання фінансових планів КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської  ради та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради за І квартал 2021 року. Рекомендувала сесії затвердити Регламент Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Андрушівської міської ради та взяти до відома звіт про виконання бюджету Андрушівської міської територіальної громади за 1 квартал 2021 року; внести зміни до

рішення другої сесії міської ради восьмого скликання від 20.12.2020 №25 «Про отримання гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проекту «Реконструкція та модернізація вуличного освітлення м. Андрушівка Житомирської області» та до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2021 рік.

Постійна комісія з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) розглянула питання передачі майна з балансу Андрушівської міської ради в господарське відання та на баланс комунального підприємства Андрушівської міської ради  АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ, транспортного засобу – «ГАЗ 31029», прийняття пішохідного моста у комунальну власність Андрушівської міської ради та передачу його на баланс комунального підприємства Андрушівської міської ради  «Комсервіс», надала згоду на списання комунального майна. Було розглянуто 87 земельних питань, по кожному з яких прийнято виважене рішення. Депутати з розумінням підійшли до питання ліквідації Любимівської гімназії Андрушівської міської ради. Дане питання було розглянуто і на постійній комісії з питань освіти, охорони здоров’я, фізичного виховання, культури та соціальної політики (Паламар С.І.). Члени комісії рекомендували винести його на розгляд сесії міської ради. Дана комісія  розглянула звернення до Кабінету Міністрів України стосовно врегулювання проблемних питань оновленого механізму отримання житлових субсидій та питання створення спостережної ради при КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради.