Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Травень 2021

Засідання виконавчого комітету

У п’ятницю під головуванням міського голови Галини Білецької відбулося засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради.

На засіданні заслухано звіти Суботенко Н.О., начальника управління фінансів, про хід і результати виконання бюджету громади за I квартал 2021 року та Горкуна В.І., заступника міського голови, про виконання рішення виконавчого комітету від 19 березня 2021 року та заходів з благоустрою та санітарної очистки території Андрушівської міської ради на 2021рік.

За поданням проектів рішень начальниками відділів міської ради було схвалено створення комісій з питань:  безоплатного прийняття-передачі до комунальної власності Андрушівської міської територіальної громади житлового будинку по вул. Центральна, 4-а, с. Гальчин, Бердичівського району, Житомирської області; бджільництва, попередження та фіксації масового отруєння бджіл на території Андрушівської міської територіальної громади;  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Андрушівської міської ради. Також створено опікунську раду при КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради.

Члени виконкому затвердили Положення про порядок розгляду звернень громадян в Андрушівській міській раді та Порядок роботи із запитами на інформацію, розпорядником якої є Андрушівська міська рада.

На засіданні було визначено та закріплено території обслуговування за закладами загальної середньої освіти, що належать до сфери управління Андрушівської міської ради. Окремим рішенням закріплено відповідальних за впорядкування пам’ятників, одиноких і братських могил, обелісків, пам’ятних знаків на території Андрушівської міської територіальної громади.

Також на засіданні виконавчого комітету були розглянуті питання про: надання одноразової матеріальної допомоги громадянам територіальної громади, зміну адреси об’єкта нерухомого майна, стан розрахунків за утримання соціальних гуртожитків, надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами СТК ТСОУ та ін.