Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

14 Травень 2021

День Європи

У теплі травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи, що став символом нового початку вільного та успішного шляху. І саме це свято нагадує нам про те, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас. І для того, щоб рухатися вперед, потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати і поважати своїх сусідів. Ми живемо в унісон з Європою, мислимо по-європейськи, у нас спільні ідеали. 

З нагоди Дня Європи та 25-ї річниці євроклубівського руху в Україні вчителі та учні Городківського, Яроповицького, Зарубинецького, Гальчинського ліцеїв та Андрушівської гімназії взяли активну участь у Всеукраїнському проєкті “Будуємо суспільство свободи, безпеки та справедливості” за підтримки Представництва ЄС в Україні.