Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

29 Березень 2021

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта рішення Андрушівської міської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Андрушівської міської ради на 2022 рік»

Проект рішення Андрушівської міської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Андрушівської міської ради на 2022 рік» розроблено відділом економічного розвитку та інвестицій Андрушівської міської ради.

Мета проекту: встановлення на території Андрушівської міської ради місцевих податків і зборів у відповідності до Податкового кодексу України, з урахуванням вимог Закону України від 11.09.2003 №1160-ІV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», приведення нормативного акта у відповідність до змін у чинному законодавстві.

Проект спрямований на встановлення місцевих податків і зборів, визначення об’єктів оподаткування, платників податків і зборів, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності, що створює передумови для соціально-економічного розвитку територіальної громади.

З текстом проекту рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись:

  • в мережі Інтернет  https://andrushivka.info/

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому вигляді на адресу: 13401, м. Андрушівка, пл.Т.Г.Шевчека,1 або електронному вигляді по e-mail: andr_econom@ukr.net впродовж одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта на офіційній сторінці Андрушівської міської ради в мережі Інтернет.