Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Березень 2021

Чергове засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Галини Білецької.

У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Члени виконкому схвалили Програми: – соціально-економічного розвитку Андрушівської міської ради; – харчування дітей; – організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт в Андрушівській міській територіальній громаді на 2021-2022 роки. Також було ухвалено декілька рішень, що стосуються комунальної сфери міста.

Далі члени виконкому затвердили список посадових осіб органу опіки  та піклування, уповноважених складати протоколи про адміністративні правопорушення, інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення і прийняли рішення, що стосуються захисту прав та інтересів дітей, дітей-сиріт. Утворили міждисциплінарну команду для організації соціального захисту дітей і штаб Андрушівської міської ради з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення і відпочинку дітей громади.

За поданням проєктів рішень начальників відділів міської ради  визначили відповідальні структурні підрозділи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, створення та постійне оновлення реєстру дітей шкільного віку, які проживають, чи перебувають в межах Андрушівської міської територіальної громади.

Враховуючи ситуацію, яка склалася в Андрушівській територіальній громаді, щодо захворюваності на СОVID-19, члени виконкому прийняли рішення про застосування додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на території Андрушівської міської ради, а саме: заборонити на території Андрушівської міської ради роботу Андрушівського міського ринку, а також торгівлю з рук, лотків, яток тощо, кіосків виїзної торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами та торгівлю непродовольчими товарами у магазинах.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Андрушівської міської територіальної громади.

На засіданні виконкому розглянуто й інші питання, з яких було прийнято відповідні рішення.