Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Березень 2021

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

19 березня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій розглядалося питання щодо застосування додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів території Андрушівської міської ради відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2021 р. № 154  та посилення контролю за їх виконанням.  Провела засідання  Галина Білецька – міський голова.

Комісією прийнято рішення на території Андрушівської міської ради заборонити роботу Андрушівського міського ринку, а також торгівлю з рук, лотків, яток тощо, кіосків виїзної торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами та торгівлі непродовольчими товарами у магазинах.

Мобільній групі щодо запобігання занесенню і поширенню випадків COVID-19 на території Андрушівської міської ради, створеній рішенням Андрушівської місцевої комісії ТЕБ та НС (25.02.2021р. № 2) збільшити інтенсивність контрольних рейдів щодо перевірки дотримання обмежувальних  протиепідемічних заходів відповідно до «червоного» рівня епідемічної небезпеки, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2021 р. № 154.  

Директору КНП «ЦПМСД» Андрушівської міської ради  організувати роботу Центру надання первинної медико-санітарної допомоги у вихідні дні.

Начальнику Андрушівського РС Управління ДСНС України у Житомирській області забезпечити проведення дезінфекції у місцях масового скупчення людей у м. Андрушівка, а саме: поліклініка, автостанція, адміністративна будівля міської ради, дитячий майданчик біля майдану Т.Г.Шевченка.

Андрушівському відділенню Бердичівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області  посилити контроль за дотриманням карантинних заходів та громадського порядку по виконанню протиепідемічних обмежувальних заходів для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2021 р. № 154, у тому числі за недопущенням роботи Андрушівського міського ринку, а також торгівлі з рук, лотків, яток тощо, кіосків виїзної торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами та торгівлі непродовольчими товарами у магазинах.