Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

10 Березень 2021

Будьте пильними та уважними

Комунальна установа  «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради» надає соціальні послуги відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» та Державні стандарти. У структурі Центру створене відділення соціальних послуг за місцем проживання, яке  надає послуги вдома.

Послуги надають 22 соціальні робітники, жоден населений пункт Андрушівської територіальної громади не залишився без робітника.

Чому ми звертаємо увагу саме на послуги цього відділення, тому що деякі громадяни похилого віку побоюються користуватися послугами Центру, бо думають, що втратять своє нерухоме майно, землю, або ж на їхнє ім’я буде оформлено кредит.

Запевняємо Вас, що Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради на майно підопічних не має жодних прав. Навпаки, працівники Центру проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жителів громади щодо недопущення незаконного відчуження нерухомого майна, застерігають бути обачними.

Трапляються випадки, коли в дім до одиноких, одиноко проживаючих пенсіонерів заходять шахраї, представляючись, як правило, соціальними робітниками, працівниками соціального захисту, пенсійного фонду тощо.  Шахраям потрібно лише одне: виманити у вас кошти, цінні папери ввести вас в оману.

Чи можна убезпечитися людям від цього? Можна. Якщо до вашого будинку зайшла невідома вам підозріла особа і представилась як працівник тієї чи іншої установи, попросіть її зателефонувати до Центру надання соціальних послуг Андрушівської міської ради за телефоном 2-27-83, 2-18-35, щоб пересвідчитись чи працює  такий працівник. Або ж телефонуйте негайно до працівників поліції за номером 102. Буде ще більш безпечніше, якщо підозрілим особам ви не відчините двері.

Директор центру Ніла ПОДІК.