Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

08 Березень 2021

Дорогі жінки!

Сердечно вітаю Вас із найпрекраснішим святом весни – 8 Березня, що ототожнюється з любов’ю та красою у всьому світі! Тисячоліття світової історії осяяні Вашою мудрістю та ніжністю, турботою та красою.

Турботливі бабусі, ніжні матері, любі сестри, кохані дружини, милі та щирі дочки й онучки — ви найдорожче, що є у житті чоловіків! Ви спроможні підкорити цілий світ своєю рішучістю, безмежним терпінням та наполегливістю! Такі хоробрі й, водночас, такі тендітні — скільки всього тримається на Ваших плечах! Від плекання домашнього вогнища, успішних ділових відносин, до важких та небезпечних спеціальностей, як то виробництво чи захист Батьківщини.

Від імені Андрушівської міської ради та від себе особисто я маю за честь привітати Вас та побажати величезного жіночого щастя, любові та добра! Нехай поряд завжди буде той, хто любить Вас і кого любите Ви, сімейного тепла та затишку!

Міський голова Галина Білецька