Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

02 Березень 2021

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

2 березня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій розглядалося питання щодо встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 та посилення контролю за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів. Провела засідання  Галина Білецька – міський голова.

Комісією прийнято рішення щодо забезпечення контролю за виконанням протиепідемічних заходів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. № 104 та з урахуванням рішення  засідання Житомирської обласної комісії ТЕБ та НС (від 01.03. 2021 №6), з 00 години 00 хвилин 03 березня 2021 року на території Андрушівської міської ради заборонити: діяльність закладів громадського харчування (окрім адресної доставки та обслуговування на виніс), роботу ТРЦ та інших розважальних закладів – кінотеатрів, театрів тощо, діяльність закладів освіти (окрім дитячих садків і початкових класів у школах), роботу непродовольчих ринків та магазинів, спортивних зал, басейнів, фітнес-центрів.

Андрушівському відділенню Бердичівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області (Пенькевич С.Б.) забезпечити контроль за дотриманням карантинних заходів та громадський порядок  по виконанню протиепідемічних обмежувальних заходів для відповідних рівнів епідемічної небезпеки, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. № 104.