Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Лютий 2021

Семінар-нарада з старостами та діловодами Андрушівської міської ради

24 лютого у залі засідань міської ради відбулася семінар-нарада з старостами та діловодами Андрушівської міської ради під головуванням Галини Білецької, за участю керуючого справами виконавчого комітету міської ради та начальників відділів міської ради.

В ході зустрічі було обговорено нагальні питання, а саме: впровадження програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» та забезпечення соціального захисту сімей та дітей пільгових категорій, про що інформувала Альона Балюк – начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я; оформлення документів щодо державної реєстрації нерухомого майна, реєстрація місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання проінформувала Ольга Кондратюк – начальник відділу з питань надання адміністративних послуг міської ради; про державну реєстрацію актів цивільного стану інформувала Оксана Войтенко – провідний спеціаліст Андрушівського районного відділу ДРАЦСу; щодо інвентаризації об’єктів культурної спадщини на території Андрушівської міської ради інформувала Ірина Колосенко – методист з охорони культурної спадщини Андрушівського міського будинку культури; про організацію архівного зберігання документів в Андрушівській міській раді інформувала Марія Гриневич – начальник загального відділу міської ради.

Про результати проведення роботи по формуванню соціального паспорта Андрушівської територіальної громади виступив Святослав Михайловський – керуючий справами виконавчого комітету.