Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Лютий 2021

Чергове засідання виконавчого комітету

19 лютого 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради. Відкрила та вела засідання секретар міської ради Ольга Прокопенко.

На даному засіданні заслухано звіти про проведену роботу та результати за 2020 рік: головного бухгалтера відділу бухгалтерського обліку міської ради Наталії Савчук, директора КП АМР «Комсервіс» Сергія Ольховича, директора Андрушівської філії Житомирського ОЦЗ Степана Солопія.

Членами виконкому було схвалено Програму «Питна вода Андрушівщини» на 2021-2023 роки та комплексну Програму підтримки сімей/осіб, які перебувають в складних життєвих обставинах, запобігання домашньому насильству та попередження торгівлі людьми Андрушівської міської ради на 2021-2023 роки. Також затверджено Інструкцію з діловодства в апараті Андрушівської міської ради та її виконавчому комітеті, інших виконавчих органах ради, затверджено Положення про впорядкування видачі довідок та побутових характеристик громадянам за місцем їх проживання, переліку та форм довідок і побутових характеристик.

За поданням проектів рішень начальників відділів міської ради було схвалено утворення відповідних комісій по різних питаннях, що стосуються роботи громади.

Одним з питань обговорення стало звернення мешканців Андрушівської міської територіальної громади стосовно надання одноразової матеріальної допомоги та виділення соціального житла.

На засіданні виконкому розглянуто й інші питання, з яких було прийнято відповідні рішення.