Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

18 Лютий 2021

Нарада керівників закладів середньої освіти та закладів дошкільної освіти

17 лютого в залі засідань міської ради відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти. В нараді взяли участь міський голова Галина Білецька та заступник голови Сергій Демченко.

На нараді виступив секретар виконавчого комітету міської ради Олег Осадчий, який розповів про порядок реєстрації колективних договорів.

Начальник Андрушівського управління, ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області Ірина Радчук надала роз’яснення про запровадження нового Санітарного регламенту для закладів загальної і середньої освіти та організацію харчування дітей.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Світлана Рудюк розповіла про основні аспекти проведення атестації педагогічних працівників закладів освіти у 2021 році.

Провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Олена Сапожко проінформувала присутніх щодо стану роботи закладів дошкільної освіти.

Міський голова Галина Білецька і заступник голови Сергій Демченко дали роз’яснення та відповіді на питання, які піднімалися в ході наради керівниками освітніх закладів.