Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Лютий 2021

Відбулася нарада

16 лютого у залі засідань міської ради відбулася нарада міського голови Галини Білецької з керівниками сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств та старостами Андрушівської міської ради.

У ході наради присутні обговорили нагальні проблеми в сфері соціально-економічного розвитку та благоустрою населених пунктів громади, які потребують негайного вирішення.

Начальник відділу економічного розвитку та інвестицій міської ради Михайло Ляшук ознайомив з проектом договору про соціальне партнерство.

Керівниками сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств було внесено конкретні пропозиції з питань, які обговорювалися.

Галина Іванівна подякувала всім присутнім за підтримку та висловила сподівання на подальшу співпрацю для покращення  соціально-економічної ситуації у громаді.