Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Лютий 2021

Мітинг-реквієм

Сьогодні, 15 лютого, з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, відбувся мітинг-реквієм.

У заході взяли участь керівництво міської ради, воїни-інтернаціоналісти, представники трудових колективів, громадськість міста, старшокласники навчальних закладів міста.

Звертаючись до присутніх міський голова Галина Білецька подякувала ветеранам за їх мужність та виконаний військовий обов’язок, наголосила, що вони є прикладом прояву патріотизму для молодого покоління та відмітила, що воїни-інтернаціоналісти і сьогодні беруть активну участь у громадському житті міста.

Також Галина Іванівна висловила слова вдячності воїнам, які боронять землю на Сході України, охороняючи наш спокій.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх воїнів, які загинули на території інших держав виконуючи свій інтернаціональний обов’язок, а також поклали квіти та корзини до пам’ятника загиблим воїнам-афганцям та на Алеї Слави.

Після завершення мітингу, уже вкотре не зраджуючи започаткованій традиції відвідувати полеглих побратимів у день виводу військ з Афганістану, представники громадської організації воїнів – інтернаціоналістів здійснили об’їзд могил воїнів – афганців, своїх побратимів, які загинули під час кровопролитної війни в Афганістані у 80-х роках та померли уже в мирний час.