Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

13 Лютий 2021

Розпорядження Про проведення громадських слухань з обговорення питань щодо розробки та встановлення пам’ятника воїнам АТО/ООС

В розділ “Офіційні документи > Розпорядження міського голови” додано Розпорядження Про проведення громадських слухань з обговорення питань щодо розробки та встановлення пам’ятника воїнам АТО/ООС, згідно з яким прийнято рішення:

  1. ПРОВЕСТИ в приміщенні міської ради 16 лютого 2021 року о 15.00 год. громадські слухання з обговорення питань щодо розробки та встановлення пам’ятника воїнам АТО/ООС.
  2. Створити робочу групу з проведення громадських слухань згідно з додатком.
  3. Керуючому справами виконавчого комітету міської ради Святославу Михайловському забезпечити організаційний супровід проведення громадських слухань та запросити до участі у громадських слуханнях представників депутатського корпусу, органів самоорганізації населення, політичних партій, підприємств, установ та населення громади.
  4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.