Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

26 Січень 2021

Зустріч з представниками компанії GARDE

26.01.2021 відбулась стартова зустріч між керівництвом Андрушівською міською радою та представниками консалтингової компанії “GARDE” по питанню впровадження енергозберігаючих технологій, підвищення енергоефективності міських об’єктів та забезпечення скорочення обсягів викидів СО2 та отримання Андрушівською міською радою гранту від Північної екологічної фінансової корпорації НЕФКО для впровадження енергозберігаючих заходів та підвищення енергоефективності міських об’єктів.

За результатом зустрічі визначено покрокові дії, які необхідно вжити Андрушівській громаді для отримання гранту в розмірі 300 000 євро, який включає в себе заміну 578 існуючих світильників на світлодіодні, заміну 19 000 метрів оголеного проводу, встановлення 130 залізобетонних опор, в тому числі 49 металевих оцинкованих, заміну 15 шаф управління, з використанням сучасної елементної бази, утилізацію 351 ртутновмісних ламп.