Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

25 Січень 2021

Засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку

25 січня 2021 року відбулося засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів міської ради, яке провів заступник голови постійної комісії Євгеній Святюк. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Демченко ознайомив присутніх з розміром плати та додатковими пільгами за навчання у Андрушівській школі мистецтв ім.М.Максименка. Члени комісії заслухали, схвалені на засідання виконкому від 22.01.2021 р. , Програму соціальної підтримки учасників АТО /ООС, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні на 2021 рік та комплексну Програму забезпечення пожежної та техногенної безпеки, захисту населення і територій Андрушівської територіальної громади від надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки, про які доповіли Сергій Демченко та Олег Осадчий – секретар виконавчого комітету.

На иконання рішення другої сесії міської ради восьмого скликання від 23.12.2022 року №30 «Про Програму забезпечення депутатської діяльності на 2021 рік» та з метою забезпечення діяльності депутатів та здійснення виплат, пов’язаних із наданням фінансової допомоги жителям Андрушівської міської територіальної громади на розгляд комісії винесено Положення про порядок та умови використання коштів, які виділяються депутатам міської ради. Доповідач Святослав Михайловський звернув увагу присутніх на порядок виплати допомоги та пакет документів, які додаються до подання.

Євгеній Петрович ознайомив членів комісії з планом роботи міської ради на І півріччя 2021 року.

Депутати одноголосно підтримали дані проекти рішень та рекомендували сесії міської ради їх затвердити.