Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Січень 2021

Семінар-нарада зі старостами

15 січня в залі засідань Андрушівської міської ради відбулася семінар-нарада зі старостами населених пунктів міської ради, яку відкрила міський голова Галина БІЛЕЦЬКА. Галина Іванівна ознайомила учасників семінару –наради із питаннями, які заплановані для розгляду на зібранні, та звернула увагу присутніх на нагальні проблеми міської територіальної громади та шляхи їх вирішення.

Про організацію та ведення військового обліку, проведення заходів мобілізації, організацію обліку призовників інформували головний спеціаліст мобілізаційного відділення Андрушівського військомату Артур Щупак та головний спеціаліст відділення комплектування та призову Микола Федик.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимир Горкун ознайомив присутніх з порядком затвердження передавальних актів та актів прийому-передачі документів відповідно до рішення міської ради «Про реорганізацію місцевих рад шляхом приєднання до Андрушівської міської ради».

Про забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України №1035 від 28.10.2020 року щодо прийому документів на всі види державних допомог розповіла Альона Балюк – начальник управління праці та соціального захисту населення Андрушівської районної державної адміністрації.

Секретар виконавчого комітету ради Олег Васильович Осадчий надав роз’яснення щодо організації роботи старост.

Про реєстрацію громадян та зняття з реєстрації, правильність заповнення довідок та подачі звітності довела до відома присутніх головний спеціаліст Андрушівського РС УДМС України в Житомирській області Оксана Кравченко.

На земельні питання, як одні із важливих з поміж питань, які щоденно доводиться вирішувати старостам, звернула увагу провідний спеціаліст відділу земельних відносин та екології міської ради Наталія Байбула. Головний акцент поставила Наталія Михайлівна на облік землі та співпрацю старост із земельним відділом.

Про порядок формування соціального паспорта в 2021 році населених пунктів Андрушівської міської ради довела до відома присутнім секретар міської ради Ольга Прокопенко.

Перед присутніми зі своїми проблемами виступив начальник Андрушівського РЕМ Кравчук В.О.

В роботі семінару активну участь взяли старости сіл Гальчин (Сушко М.Г.), Городківка (Сокол В.Ф.), Бровки Перші, Ярешки (Манзебур Н.Г.), Лебединці (Троценко А.М.).

Підводячи підсумки семінару Галина Іванівна звернула увагу на важливість посади старости на селі, яка має вирішувати проблеми жителів своїх населених пунктів.