Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення 28. Про оплату праці міського голови

23 Грудень 2020

Рішення 28. Про оплату праці міського голови

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Друга сесія Восьмого скликання

від 23 грудня 2020 року № 28

Про оплату праці міського голови

Відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України “Про державну службу”, “Про службу в органах місцевого самоврядування”, постанови Кабінету Міністрів України “Про впорядкування  структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” від 9 березня  2006 р.  №268 (із змінами і доповненнями), наказу Міністерства праці України від 02.10.1996 №77 “Про умови оплати праці робітників, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів”, з метою упорядкування умов оплати праці Андрушівського міського голови   Білецької Г.І., врахувавши рекомендації постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. ВСТАНОВИТИ БІЛЕЦЬКІЙ Галині Іванівні, Андрушівському міському голові, наступний порядок оплати праці:
    • посадовий оклад згідно зі штатним розписом;
    • доплата за ранг посадової особи місцевого самоврядування;
    • надбавка за вислугу років.
  2. Встановити щомісячну надбавку за високі досягнення у праці або виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років в межах затвердженого фонду оплати праці.
  3. Здійснювати преміювання з щомісячною виплатою з 01 січня 2021 року в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням встановлених надбавок і доплат (ранг, вислуга років та надбавка за високі досягнення в праці).
  4. Щорічно при виході у відпустку здійснювати виплату матеріальної допомоги на оздоровлення та допомоги для вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітної плати.
  5. Зазначені у даному рішенні виплати проводити в межах фонду заробітної плати виконавчого комітету та його економії.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів   (Ткаченко Д.В.).

Міський голова Галина  БІЛЕЦЬКА