Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення 22. Про надання згоди на прийняття об’єкта незавершеного будівництва “Очисних споруд каналізації у м. Андрушівка”

23 Грудень 2020

Рішення 22. Про надання згоди на прийняття об’єкта незавершеного будівництва “Очисних споруд каналізації у м. Андрушівка”

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Друга сесія Восьмого скликання

від 23 грудня 2020 року №22

Про надання згоди на прийняття об’єкта  незавершеного будівництва «Очисних споруд каналізації у м.Андрушівка»

Відповідно до статей 26, 59 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», врахувавши лист управління екології та природніх ресурсів  Житомирської обласної державної адміністрації від 18.11.2020  №4593\4-4\3 , рекомендації постійних комісій міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин, з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду управлінню екології  та природніх ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації  на прийняття у комунальну власність  Андрушівської міської ради об’єкта незавершеного будівництва «Очисних споруд каналізації у м.Андрушівка», трансформаторної підстанції  КТПМ 100\10\0, 4 кВ та обладнання для очисних споруд  каналізації, яке на даний час знаходиться на відповідальному зберіганні в КП «Комсервіс» Андрушівської міської ради згідно договору зберігання №12073Б від 07.12.2018р.
  2. Уповноважити міського голову (Білецьку Г.І.) правом підпису відповідних  документів, пов’язаних з прийняттям у комунальну власність відповідного майна.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.), з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (Ткаченко Д.В.),

 Міський голова Галина  БІЛЕЦЬКА