Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №8 від 26.02.2021 р. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення з метою передачі в постійне користування ДП «Коростишівське ЛГ»

26 Липень 2022

Рішення №8 від 26.02.2021 р. Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення з метою передачі в постійне користування ДП «Коростишівське ЛГ»

Оригінальний файл з текстом рішення: Завантажити текст

Оригінальний файл з результатами поіменного голосування: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

Двадцять третя сесія

Восьмого скликання

29.07.2022

№8

Про відмову в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення з метою передачі в постійне користування ДП «Коростишівське ЛГ»

Розглянувши клопотання ДП «Коростишівське лісове господарство», Житомирська область, Коростишівський р-н, с.Мамрин, вул.Промислова, 9, код ЄДРПОУ 00991858, про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною цільового призначення з метою передачі в постійне користування, враховуючи рекомендації постійної комісії, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12, пп.6 п.27 ст.122 Перехідних Положень Земельного кодексу України, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити Державному підприємству «Коростишівське лісове господарство»  в наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в постійне користування зі зміною цільового призначення орієнтовною площею 5,00 га за межами населеного пункту м.Андрушівка кадастровий номер 1820310100:07:000:0009, загальною площею 5,9592га за межами населеного пункту с.Бровки Другі кадастровий номер 1820385300:06:000:0422, в зв’язку з невідповідністю вимогам законів.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин (Рудюк П.М.) та секретаря ради Прокопенко О.В.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА