Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

Рішення №48 від 19.02.2021 р. Про виведення з дитячого будинку сімейного типу дітей Мельник В.О., Мельник Б.О.

19 Лютий 2021

Рішення №48 від 19.02.2021 р. Про виведення з дитячого будинку сімейного типу дітей Мельник В.О., Мельник Б.О.

Оригінальний файл з текстом рішення виконкому: Завантажити текст


АНДРУШІВСЬКА МІСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 19 лютого 2021 р.

№48

Про виведення із дитячого будинку сімейного типу дітей, позбавлених батьківського піклування

 На виконання Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», відповідно до статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 564 “Про затвердження Положенням про дитячий будинок сімейного типу”, розглянувши заяву батьків-вихователів —–, жителів м. Андрушівка, –, про виведення з дитячого будинку сімейного типу дітей, позбавлених батьківського піклування у зв’язку з тим, що між дітьми-вихованцями склалися обставини, які перешкоджають подальшому їх спільному проживанню, виконавчий комітет Андрушівської міської ради

ВИРІШУЄ:

  1. Вивести 22.02.2021 року з дитячого будинку сімейного типу ——-, дітей, позбавлених батьківського піклування ——–, ——– року народження та ————, ———– року народження.
  2. Рекомендувати Управлінню соціального захисту населення Бердичівської районної  державної адміністрації припинити виплату державної соціальної допомоги батькам-вихователям на утримання дітей, позбавлених батьківського піклування ————–
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Демченка С.Д.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА