Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Березень 2024

17 березня – день працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Шановні працівники житлово-комунальної сфери!

Щиро вітаємо вас з професійним святом та висловлюємо вдячність за нелегку і вкрай важливу роботу – забезпечення комфортних умов життя громадян.

Ваша щоденна важка і дуже важлива праця допомагає підтримувати місто в чистоті, зберігає тепло, світло, газ і опалення в оселях наших мешканців. Ви робите життя нашої громади комфортним та упорядкованим, підтримуєте працездатність найважливіших систем життєзабезпечення.

Ця праця нелегка, часто невдячна, але надзвичайно потрібна людям. Від вашої майстерності безпосередньо залежать соціальний добробут, комфорт та затишок в наших домівках.

Щиро дякуємо за відповідальну, високопрофесійну та самовіддану працю, за готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу, за відданість обраній професії. У День професійного свята бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, достатку та впевненості в завтрашньому дні, здійснення життєвих планів та сподівань, мирного неба та якнайшвидшої Перемоги!

З повагою міський голова Галина БІЛЕЦЬКА