Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Березень 2024

Вітання до дня представників комунальної сфери

17 березня в Україні своє професійне свято відзначатимуть працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Напередодні цього дня в актовій залі КП «Комсервіс» відбулися урочисті збори з цієї святкової нагоди.

Зі словами найкращих побажань та вітань до працівників галузі звернулися міський голова Галина БІЛЕЦЬКА та заступник міського голови Володимир ГОРКУН.

Галина Білецька подякувала представникам комунальної сфери за їхню щоденну нелегку працю, яку вони виконують професійно, попри усі труднощі, які принесла війна. Завдяки працівникам цієї стратегічної галузі у місті чисто та затишно, оселі мешканців забезпечуються теплом, водою та іншими комунальними послугами, підтримується безперебійне функціонування об’єктів критичної інфраструктури. Вона побажала, аби якнайшвидше настав мир у нашій країні, міцного здоров’я, щастя і достатку всім працівникам комунальної сфери та їхнім сім’ям.

Олександр Фесюк, директор КП «Комсервіс», також привітав працівників підприємства з професійним святом та подякував за щоденну невтомну працю і вірність обов’язку.

За вагомий особистий внесок у розвиток галузі, високу професійну майстерність, добросовісне ставлення до обраної справи – Грамотами Андрушівської міської ради та нагородами від дирекції КП «Комсервіс» були відзначені кращі працівники комунальної сфери міста.