Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

30 Вересень 2023

З днем бібліотекаря

                                     Шановні бібліотекарі!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята — Всеукраїнського дня бібліотек.

У нинішньому світі гаджетів та інформаційних технологій ви залишаєтеся провідниками у безмежний світ знань, безцінних духовних скарбів і новітніх досягнень людства, а бібліотеки — популярними у задоволенні освітніх і культурних потреб громадян.

Світовий досвід демонструє, що запорукою такого попиту з боку суспільства є якісні змістовні й організаційні перетворення в бібліотечній сфері. Завдяки кваліфікованим фахівцям бібліотеки в громаді модернізуються і стають інтелектуальними просторами соціально-культурного розвитку громади.

За своїм природним призначенням бібліотеки є потужним знаряддям демократії, гармонізації суспільних відносин.

Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку — вічних пам’яток писемності, а її служителі — вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь.

 В цей день бажаємо вам нових ініціатив, цікавих перспективних проєктів, невичерпної енергії, міцного здоров’я та  наснаги у  вашій благородній просвітницькій справі.

Міський голова Галина Білецька