Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

29 Вересень 2023

Працюємо над забезпечення високого рівня обслуговування громадян похилого віку

Святкування Міжнародного дня людей похилого віку і Дня ветерана 1 жовтня вже стало доброю традицією в  громаді.  Цей день є визначним і особливим, щоб  кожен громадянин пам’ятав про свою історію, вшановував і надавав підтримку людям похилого віку, ветеранам, пенсіонерам, адже вони найбільше потребують нашої допомоги та уваги.  Це свято стало прекрасною нагодою ще пильніше звернути увагу на проблеми літніх людей, а також  висловити глибоку вдячність і пошану старшому поколінню за чиїми плечима пройдені  нелегкі життєві дороги.

Нині на території громади проживає 6300 пенсіонерів, з них: 250 чол.   знаходиться на обслуговуванні у відділення соціальних послуг за місцем проживання (вдома), які отримали  66560 послуг,  918 чол.  отримали послуги у інших структурних підрозділах Центру.

З нагоди відзначення  Міжнародного дня людей похилого віку і Дня ветерана у відділенні соціальних послуг за місцем проживання (догляд вдома) соціальні робітники установи завітали  до підопічних  центру  привітати зі святом та вручили продуктові набори .

 Надалі пріоритетними та найважливішими завданнями залишається забезпечення високого рівня обслуговування громадян похилого віку. Кожного дня місцева влада та працівники Центру  роблять все можливе, щоб на схилі літ пенсіонери відчували постійну увагу й тепло наших вдячних сердець.