Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

08 Вересень 2023

Семінар-практикум з ЮНІСЕФ

В рамках сесії з планування відновлення ЮНІСЕФ Житомирської області, що проходить з 5 по 8 вересня у м.Житомир вчора представники Андрушівської міської ради взяли участь в семінарі-практикумі «План дій для Андрушівської громади».

Міський голова Галина Білецька презентувала громаду та проекти, які планується реалізувати. Заступник міського голови Володимир Горкун, начальник відділу освіти, молоді та спорту Світлана Рудюк, начальник відділу культури та туризму Наталія Рудницька більш детально зупинились на деталях реалізації проектів у сфері культури, освіти, медицини, соціального захисту та комунального господарства.

За результатами семінару представники ЮНІСЕФ надали консультації щодо можливостей залучення грантових коштів, пошуку міжнародних та вітчизняних донорських організацій для реалізації запланованих проектів.