Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

06 Вересень 2023

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ

НІЧОГО НЕ РОБИТИ ДЛЯ ІНШИХ – ЦЕ ПАДІННЯ НАС САМИХ

                                                                                                               (Горацій)

З 2014 року в Україні волонтерство з поодиноких випадків виросло в потужний громадський рух.          Це потужна сила, що здатна об’єднати, організувати, допомогти та вирішити надскладні завдання, протистояти викликам у найважчі часи для держави.

Сьогодні до нас в громаду приїхали наші добрі друзі – представники  БФ «Справжні Українці»,  БО UA: United All та ГО «Дім Якова»  – з черговою партією допомоги.

Дошкільні заклади освіти та міський центр розвитку дитини «Дюймовочка» отримають комп’ютери, в КНП «Андрушівська міська лікарня» передано 10 інвалідних візків, ходунки, білизну, засоби гігієни.  Щиро дякуємо за допомогу!

Співпраця з БФ «Справжні Українці», благодійною організацією UA: United All та ГО «Дім Якова» продовжується, ми не зупиняємось! Жителі громади зібрали для наших захисників солодощі, спальні мішки, посуд, будівельні інструменти, кошти на бензин.

         Вдячні усім, хто в такий скрутний час знайшов у собі силу, відвагу та доброту здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість. Тільки разом ми зможемо вистояти, відвоювати, відбудувати і перемогти!

СЛАВА УКРАЇНІ!   РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!