Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

29 Серпень 2023

День пам’яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни

Шановні жителі Андрушівщини та родини загиблих захисників України!


29 серпня ми вшановуємо пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
Цей день бере початок з чорного серпня 2014 року. Саме на ці дні припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння підрозділи Збройних сил України потрапили у вороже оточення.
Ми платимо надто високу ціну за право бути вільними та незалежними. 53 наших земляка повернулися з поля бою на щиті… Ми пам’ятаємо їх поіменно.
Цього дня всі ми маємо подякувати загиблим захисникам та виявити пошану схиливши голову під час хвилини мовчання. Це найменше з того чим ми можемо віддячити загиблим захисникам за мир у наших домівках та захист.
Сьогодні, День пам’яті про тих, хто загинув за волю України…
Молитвою, добрим словом, згадайте Героїв, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє. Господь відкрив перед ними двері раю, бо пішли вони на небо нескореними…
Вічна пам’ять! Слава Героям!
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА